Adverteren

Wellnessmarkt – sauna en kuurbad ook tijdens vakantie populair

HotelSPA.nl speelt in op de trend dat Nederlanders steeds vaker gebruik maken van wellnessvoorzieningen. Ook tijdens de vakantie.

De groei komt doordat de Nederlanders die nu nog niet vaak gebruik maken van wellnessfaciliteiten dit vaker gaan doen. Daarnaast zal de Nederlander ook tijdens zijn vakantie steeds vaker gebruik maken van welllnessfaciliteiten. Dit in combinatie met bijvoorbeeld een actieve of strandvakantie.

Wellness is voor een brede doelgroep. Toch kunnen er verschillende subgroepen benoemd worden met elk hun eigen wensen en verwachtingen. Zo voelen 55-plussers zich meer aangetrokken tot kuuroorden met gezondheidsbehandelingen en jongeren tot een verwenvakantie.

HotelSPA.nl biedt de wellnesstoerist een toegankelijk overzicht met per land het aanbod. Variërend van de hotel spa´s in eigen land tot de kuuroorden in Duitsland en de spa resorts op zonbestemmingen als Turkije en Egypte.

Voor meer informatie over adverteren en de mogelijkheden van een eigen hotelpagina kunt u contact opnemen met Yvonne de Boer via onze contactpagina.

 

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail