Hotel Bellevue – Losinj

hotel-bellevueEen van de mooiste hotels van Kroatië ligt in de Čikat-baai op het eiland Lošinj. Hotel Bellevue biedt binnen- en buitenbaden met zeewater, bars en restaurants met een selecte keuze aan de beste delicatessen van land en zee plus een wijnkaart met de allerbeste wijnen.

Het eiland Lošinj heeft ontelbare baaien met strandjes. Door de warmwaterstroom heeft het eiland een subtropisch klimaat met 150 zondagen per jaar en wordt het zeewater niet kouder dan 12 °C. Lošinj is bekend om het gezonde klimaat en heeft een gezondheidstraditie van meer dan 125 jaar.

SPA Clinic

spa-bellevueBezoek het beauty & wellness deel van de SPA Clinic voor een ontspannende gelaats- of lichaamsbehandeling. De SPA Clinic  biedt echter ook verjongingsprogramma’s en anti-stress behandelingen en programma’s zoals een 4-daags anti-stress programma. Deze zijn gericht op de versterking van het immuniteisstelsel.

Het zeewater bij Lošinj heeft helende eigenschappen en dat is dan ook de belangrijkste reden dat de baden in het hotel gevuld zijn met zeewater. Naast de binnen- en buitenbaden biedt de SPA een relaxruimte, sauna’s, stoombaden, hamam, fitness en yoga/Pilatesstudio.

Reserveren

Uw hotelkamer kunt u reserveren via onderstaand formulier. De prijzen zijn per kamer!

Er is ook een pakket inclusief vliegreis. Meer info/boeken …Booking.com

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail
Tags: