Hotel Thermenhof Paierl – Bad Waltersdorf

Ervaar in Wellness- & Ayurvedahotel PAIERL, gelegen in Oost-Stiermarken, de symbiose van het thermale water en authentieke ayurveda.

Het hotel beschikt over een eigen geneeskrachtige thermale bron dat weldadig en helend werkt bij bijv. reuma, stressafbouw en burn out-preventie. Het thermale water ontspant en versterkt spieren, verstevigt de huid en het bindweefsel en activeert het zelfherstellend vermogen van het immuunsysteem. De helende werking van het thermale water versterkt de in het Shiva Ayurvedacentrum aangeboden Ayurvedabehandelingen.

Thermen & saunalandschap

Hier vindt u een thermaal binnenbad en panoramabekken (32°C), thermaal bewegingsbad in het saunagedeelte (36°C), buiten zwembekken (28°C, gehele jaar) met ligweide, mineraal stoombad, infraroodcabine, Stiermarkse zweethut, Keltische sauna met nudistentuin, ijsgrot, bron met Granderwater, solarium, aquarelax meditatieoase en cardio-fitnessruimte.

Het Rijk der Zinnen

Dit is de plek voor massages en beautybehandelingen met klassieke en Oosterse massages, speciale massages (hot stone, aroma-olie, voetreflexzone, lymfdrainage, paren, energiebalans, cranio sacrale behandeling), als ook pakkingen en baden. Bij de beautybehandelingen wordt gewerkt met producten van Sothys, Maria Galland en Cosmeceutics.

Shiva Ayurvedacentrum

In het Shiva Ayurvedacentrum werken Ayurveda-artsen en therapeuten uit Zuid-India. De Ayurvedische filosofie is hier Ayurveda voor iedereen toegankelijk te maken. Voor nieuwe levensvreugde en nieuwe energie waarbij de mens centraal staat. Qua activiteiten worden yoga, Tai Chi, Qi Gong, pilates en aquagymnastiek aangeboden.

De volgende Ayurvedakuren worden aangeboden: rug en wervelkolom vanaf 5 overnachtingen, Anti Stress en Swastha (intensief ontslakken) vanaf 7 overnachtingen, Panchakarma vanaf 14 overnachtingen en Langhana (gewichtsreductie) vanaf 21 overnachtingen. Meer info/boeken …

Het hotel is gelegen in een wijn- en thermengebied met vele mogelijkheden voor fietsen, wandelen en golfen. Tip: volg de Oststeirische Weinstrasse die begint in Gleisdorf en eindigt in Bad Walterdorf.

Reserveren

Uw hotelkamer kunt u reserveren via onderstaand formulier. De prijzen zijn per kamer!

Een ayurvedakuur boeken inclusief overnachtingen? Meer info/boeken …Booking.com

Facebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmailFacebooktwittergoogle_pluspinterestlinkedinmail